070 - 690 60 09 marie@linnerback.se

SÖKMOTOROPTIMERING

På frågan: Har ni någonsin googlat? är svaret antagligen, ja absolut, jag googlar varje dag. Det sker över 50 miljoner sökningar på Google dagligen enbart i Sverige. Kunden vill på ett ögonblick få fram den relevanta information de söker. Här är det förstasidan allt handlar om och man tycker sig sällan ha tid och tålamod att fortsätta sökandet på sidan två eller tre.

Det är kanske först nu man inser vikten av att fokusera på det vi kallar sökoptimering. Sökmotoroptimering eller SEO. Det innebär att man gör förändringar på webbplatsen för att få en bättre ranking i den organiska resultatlistan när någon söker efter tjänster och produkter vilket exempelvis ert företag kan erbjuda. Med sökoptimering ökar sannolikheten att era besökare hittar er och blir nya kunder. Önskar ni att ert företag ska rankas bra och finnas på första sidan i den organiska listan? Kontakta oss på Linnerbäck´s Media. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi en gedigen erfarenhet inom detta området.

EN VIKTIG PROCESS

En sökoptimering består av fyra viktiga steg:

  1. Sökordsanalys.
  2. Arbete med webbplatsens innehåll.
  3. Länkstrategi och länkarbete.
  4. Rapportering och uppföljning.

Genom att sätta strategin och sedan noggrant gå igenom varje steg kan man försäkra sig om att processen lyckas maximalt. Vill ni synas på rätt ställe och använda sökoptimering som ett effektivt verktyg för att nå ut till fler kunder? Det är grundläggande att man förstår vikten av att arbeta långsiktigt och samtidigt inser möjligheterna med detta kraftfulla verktyg. Vi ser fram emot att hjälpa er att bli framgångsrika genom sökoptimering. Tveka inte att kontakta oss på Linnerbäck´s Media.

 

KONTAKT

Linnerbäck´s Media
Thomas Thorildsv. 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09

 

 

KONTAKTA OSS

Är det dags att förnya eller helt enkelt göra en hel makeover av er hemsida? Linnerbäck´s Media skapar nya möjligheter för ert företag. Är ni intresserade och vill veta mer? Ring eller fyll i formuläret! Vi kontaktar dig!
Jag godkänner genom att skicka formuläret, att angivna uppgifter behandlas för vidare kontakt mellan mig och Linnebäck media, och att jag har tagit del av integritetspolicyn. Läs här >>

 

 

Linnerbäck´s Media

Thomas Thorilds väg 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09
marie@linnerback.se
www.linnerback.se

Kontakta oss

070 - 690 60 09

marie@linnerback.se

www.linnerback.se

Öppetider

mån-fre 08.00-17.00
lör-sön stängt

UA-150971723-1