Sociala Medier

Sociala medier finns i de flesta människors liv på ett eller annat sätt idag. Vi spenderar timmar varje dag skrollandes upp och ner på olika plattformar. Att som företag inte annonsera eller via inlägg synas minskar chansen att nå en stor mängd människor betydligt. Att marknadsföra sitt företag i sociala medier är effektivt.

Med en igenomtänkt planering och tydligt budskap hjälper vi er att skapa annonser och inlägg som håller en hög kvalité. Våra grafiker nöjer sig endast med det bästa.

Plan och strategi

Vi jobbar alltid fram en helhetslösning som passar dig och ditt företag, oavsett storlek.

  • Analys – Analyserar erat behov
  • Nuläge – Stämmer av vart ni är idag
  • Önskat läge – Vad vill vi uppnå?
  • Mål – Plan för att uppnå önskat läge

STRATEGI

Strategin är alltså att skapa ett betydelsefullt och intressant innehåll i era annonser och samtidigt för användaren skapa en visuell upplevelse. Här finns möjlighet till skräddarsydda lösningar, tävlingar eller helt enkelt en total lösning i flera nätverk samtidigt.

Kontakta oss och vi ser till att ert företag finns i rätt kanaler för att få maximal utdelning av detta kraftfulla verktyg. Tänk att ert företag via sociala medier kommer direkt in i människors vardag. 

Några av de största plattformarna idag där användningsområdena varierar är: Facebook, Instagram, LinkedIn, Myspace, Twitter, Snapchat, Tiktok samt bloggar och poddar. 

Kontakta oss och vi hjälper er idag!

 

Facebook

Facebook grundades 2004 i USA. Detta sociala nätverk har under sina 17 år blivit en av de största plattformarna i världen vilket i sig innebär att förutsättningarna är goda att nå nya kunder. Denna sociala nätverkstjänst besitter en stor mängd data där vi når olika målgrupper beroende på annons och innehåll. Här skapar vi tilltalande kampanjer till riktade målgrupper och kompletterar med regelbundna inlägg. Möjligheterna är många.

I slutet av 2020 gjorde Facebook en makeover med en ändrad layout och flera nya funktioner. Genom att använda annonscentret har ni full insyn i hur många som sett och klickat på er annons. 

Vi hjälper er att skapa professionella, skräddarsydda annonser. Med era önskemål och vår kunskap skapar vi lönsamma förutsättningar för ert företag. 

Vi hjälper er att öka medvetenheten om ert företag på Facebook

 

Instagram

Mobilapplikationen Instagram är ett socialt nätverk med fokus på bilder. 

Den lanserades 2010 och köptes av Facebook 2012. 

Instagram är precis som Facebook en av de största kanalerna bland sociala medier idag. Genom att kombinera dessa kanaler i annonseringen når ni en oerhört stor publik.  

STARTA DIN DIGITALA RESA IDAG!