Sökmotor

På frågan: Har ni någonsin googlat? är svaret antagligen, ja absolut, jag googlar varje dag. Det sker över 50 miljoner sökningar på Google dagligen enbart i Sverige. Kunden vill på ett ögonblick få fram den relevanta information de söker. Här är det förstasidan allt handlar om och man tycker sig sällan ha tid och tålamod att fortsätta sökandet på sidan två eller tre.

Det är kanske först nu man inser vikten av att fokusera på det vi kallar sökoptimering, sökmotoroptimering eller SEO. Det innebär att man gör förändringar på webbplatsen för att få en bättre ranking i den organiska resultatlistan när någon söker efter tjänster och produkter vilket exempelvis ert företag kan erbjuda. Med sökoptimering ökar sannolikheten att era besökare hittar er och blir nya kunder. Önskar ni att ert företag ska rankas bra och finnas på första sidan i den organiska listan? Kontakta oss på Linnerbäcks Media. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi en gedigen erfarenhet inom detta området.

En viktig process

En sökoptimering består av fyra viktiga steg:

  • Sökordsanalys – vilka sökord är viktiga för dig
  • Arbete med webbplatsens innehåll
  • Länkstrategi och länkarbete
  • Rapportering och uppföljning

Genom att sätta strategin och sedan noggrant gå igenom varje steg kan man försäkra sig om att processen lyckas maximalt. Vill ni synas på rätt ställe och använda sökoptimering som ett effektivt verktyg för att nå ut till fler kunder? Det är grundläggande att man förstår vikten av att arbeta långsiktigt och samtidigt inser möjligheterna med detta kraftfulla verktyg. Vi ser fram emot att hjälpa er att bli framgångsrika genom sökoptimering. Tveka inte att kontakta oss på Linnerbäcks Media.

STARTA DIN DIGITALA RESA IDAG!