070 - 690 60 09 marie@linnerback.se

MARKNADSFÖRING

Linnerbäck´s Media har bred erfarenhet både lokalt och nationellt. I de allra flesta fall arbetar vi med företag som har en önskan om ökad tillväxt. Erfarenheten säger att man med företaget i fokus skapar en helhet genom att lägga en effektiv mediemix.

Vårt arbete består av att analysera, planera, skapa, förhandla och genomföra de mest effektiva kommunikationslösningar man kan få på marknaden idag. Vi är uppmärksamma på alla de trender som styr det digitala mediebruset.

KOMMUNIKATIONSLÖSNINGAR

Resultatet av en bra kommunikation är att kunderna får maximal utdelning av den investering de lägger i de olika kanalerna oavsett om man är ute efter snabb eller varumärkesbyggande försäljning. Alltså tydlighet är viktigt för att förstå de resultat som levereras.

Vi lägger mycket tid på att få kundens annonsering så relevant som möjligt. Vi är noga pålästa om de företag vi tar oss an och dess olika behov vilket varierar beroende på vilken bransch man befinner sig i. Vi går tydligt igenom vilka målgrupper man vill vända sig till.

KOMMERSIELL MEDIA

I takt med utbyggnaden av de kommersiella TV-kanalerna har TV-reklamen fått allt större uppmärksamhet. Idag har nästan varje hushåll i Sverige en eller flera TV apparater. Reklamen finns i stort sett i varje TV kanal, surfplatta, mobiltelefon vilket gör det extra viktigt att skapa varumärkesbyggande reklam där.

KVALIFICERAD MEDIERÅDGIVNING

Idag är det svårt, eller nästan omöjligt att vara fullt uppdaterad gällande alla olika mediekanaler. Människors kommunikationssätt utvecklas konstant vilket gör att kunderna idag har ett mer oförutsägbart sätt att söka information på än för några år sedan. Det finns oändliga möjligheter med sociala medier, digitala kanaler, radio, tv, och print.

KONTAKT

Linnerbäck´s Media
Thomas Thorildsv. 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09

 

 

KONTAKTA OSS

Är det dags att förnya eller helt enkelt göra en hel makeover av er hemsida? Linnerbäck´s Media skapar nya möjligheter för ert företag. Är ni intresserade och vill veta mer? Ring eller fyll i formuläret! Vi kontaktar dig!
Jag godkänner genom att skicka formuläret, att angivna uppgifter behandlas för vidare kontakt mellan mig och Linnebäck media, och att jag har tagit del av integritetspolicyn. Läs här >>

 

 

Linnerbäck´s Media

Thomas Thorilds väg 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09
marie@linnerback.se
www.linnerback.se

Kontakta oss

070 - 690 60 09

marie@linnerback.se

www.linnerback.se

Öppetider

mån-fre 08.00-17.00
lör-sön stängt

UA-150971723-1