070 - 690 60 09 marie@linnerback.se

HEMSIDOR

Hemsidan/webbplatsen är företagets ansikte utåt och ska representera er verksamhet. Den ska vara responsiv, vilket innebär att den ser likadan ut i dator, surfplatta eller i mobilen. Detta är viktigt idag när människor har olika söksätt. Sidan ska ge besökaren rätt känsla och samtidigt kommunicera ert varumärke. Idag är hemsidan ett av företagets bästa verktyg och banar väg för bra internetlösningar. Här förbättrar vi er digitala närvaro och ger er möjligheten att nå alla uppkopplade människor man med sitt budskap vill vända sig till. Det ger oss oändliga möjligheter att utforma er hemsida exakt för att passa just er och era besökare. Tillsammans med våra samarbetspartners och experter skapar vi er webbplats och gör den komplett, användarvänlig/Googlevänlig och visuellt tilltalande.

En genomtänkt navigation är också fördelaktig för att era besökare ska hitta vad de söker. Vi ser även till att er hemsida har snabba laddtider för att inte riskera att besökare lämnar sidan. En annan fördel med våra webbplatser är att underhåll, support och drift är enkelt att sköta själv. Är ni intresserade av en ny webbplats och vill veta mer, kontakta oss!

KONTAKT

Linnerbäck´s Media
Thomas Thorildsv. 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09

 

 

KONTAKTA OSS

Är det dags att förnya eller helt enkelt göra en hel makeover av er hemsida? Linnerbäck´s Media skapar nya möjligheter för ert företag. Är ni intresserade och vill veta mer? Ring eller fyll i formuläret! Vi kontaktar dig!
Jag godkänner genom att skicka formuläret, att angivna uppgifter behandlas för vidare kontakt mellan mig och Linnebäck media, och att jag har tagit del av integritetspolicyn. Läs här >>

 

 

Linnerbäck´s Media

Thomas Thorilds väg 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09
marie@linnerback.se
www.linnerback.se

Kontakta oss

070 - 690 60 09

marie@linnerback.se

www.linnerback.se

Öppetider

mån-fre 08.00-17.00
lör-sön stängt

UA-150971723-1