070 - 690 60 09 marie@linnerback.se

REFERENSER

 

”Vi anlitar Linnerbäck´s Media för deras kunskap gällande vår bransch. Vi kan med trygghet lämna över vår digitala marknadsföring till dem och vi har en väldigt bra kommunikation”

Maria Arnesson
Mora Begravningsbyrå


 

”Att jobba med Linnerbäck’s media har underlättat mycket för oss. Nu kan vi fokusera på att arbeta med de bitar i företaget vi kan bäst och veta att marknadsföringen av företaget går framåt på bästa sätt ändå. De erbjuder en bra helhetslösning”

Jan Westlund
Ocean Hotel, Falkenberg


 

”Som liten företagare och i min bransch är det viktigt att synas i kanaler som människor använder. Vi strävar efter bra internetlösningar och att vara högst upp på Google. Hos Linnerbäck´s Media får vi proffsig hjälp, vägledning och snabba svar när vi undrar över något. För mig som arbetar i en bil hela dagarna känns det tryggt att lämna över ansvaret till de som kan det bättre än mig”

Carina Sjöholm
Pralinens Trafikutbildning 


 

”Vi anlitar Linnerbäck´s Media på grund av ett mycket gott samarbete!  Vi känner oss dessutom trygga och det går alltid att få kontakt!”

Annette Göransson Wingård
Ludvika Begravningsbyrå


 

”Vi har samarbetat med Linnerbäcks Media under många år. Vi känner en stor trygghet i att alltid få den bästa vägledningen när det gäller vår marknadsföring. Bred kunskap och kompetent hjälp, att det dessutom är snabb återkoppling på samtal och mail är bara ett extra plus”

Malin Ekenved & Anna Ekenved
Ekenveds Begravningsbyråer


 

”Så härligt att få hjälp av ett proffs med marknadsföring och gallring bland annonssäljare”

Margreth Manbring
Begravningsbyrå Manbring


 

”Maries tjänster är värda varenda krona! Så otroligt skönt att slippa alla samtal med påstridiga katalogförsäljare och samtidigt veta att man syns där man vill synas och får bästa pris eftersom Marie förhandlar fram fördelaktiga avtal!”

Camilla Hansson
Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik i Nyköping


 

KONTAKT

Linnerbäck´s Media
Thomas Thorildsv. 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09

 

 

KONTAKTA OSS

Är det dags att förnya eller helt enkelt göra en hel makeover av er hemsida? Linnerbäck´s Media skapar nya möjligheter för ert företag. Är ni intresserade och vill veta mer? Ring eller fyll i formuläret! Vi kontaktar dig!
Jag godkänner genom att skicka formuläret, att angivna uppgifter behandlas för vidare kontakt mellan mig och Linnebäck media, och att jag har tagit del av integritetspolicyn. Läs här >>

 

 

Linnerbäck´s Media

Thomas Thorilds väg 4
311 40 Falkenberg
070-690 60 09
marie@linnerback.se
www.linnerback.se

Kontakta oss

070 - 690 60 09

marie@linnerback.se

www.linnerback.se

Öppetider

mån-fre 08.00-17.00
lör-sön stängt

UA-150971723-1